Биберот е зачин кој многу помага – За ова е многу лековит

Биберот е зачин кој многу помага – За ова е многу лековит

Биберот е зачин кој често се става во јадењата, а многу помага.

Го стимулира дигестивниот систем, и потребните ензими во панкреасот, а помага и за забите.

Полесна дигестија значи поелсно дишење, движење и да немате мачнини со стомакот што го олеснува животот.

Се смета дека превенира и некои видови рак.