Офарбајте јајца со акрил и фолија – Брза техника за Велигден

Офарбајте јајца со акрил и фолија – Брза техника за Велигден

Офарбајте велигденски јајца со едноставна техника за која ви требаат само јајца, акрилни бои и фолија.

Сварете јајца за Велигден, земете парче фолија кое ќе го покрие целото јајце и испрскајте го со акрилна боја парчето.

Ставете го јајцето на средина и преклопете го со фолијата со боја.

Нека се исуши, па извадете ја фолијата.