ВИДЕО: Офарбајте велигденски јајца на пареа – Најсподелувана техника периодов

ВИДЕО: Офарбајте велигденски јајца на пареа – Најсподелувана техника периодов

Направете прекрасни велигденски јајца, шарени и необични, исфарбани на пареа.

Овој Велигден се нека биде брзо и лесно, цела постапка е прикажана во видеото: