Смути за слабеење полно витамин Ц

Смути за слабеење полно витамин Ц

Направете смути со портокал за топење сало и килограми.

Состојки:

  • 150 гр. излупени портокали
  • 3 дл. бадемово млеко
  • екстракт ванила
  • лед