При убод од инсект, чешање и црвенило – Помагаат две состојки од кујната

При убод од инсект, чешање и црвенило – Помагаат две состојки од кујната

Мед и цимет се исклучително здрава комбинација, а помагаат за многу состојби. Ароматично, вкусно и здраво.

Помагаат при убод од инсект, болка и чешање, така што ќе измешате лажица мед со две лажици вода и лажиче цимет.

Ќе ги премачкате деловите каде сте каснати.