Палачинки без млеко и брашно – Ви требаат 3 состојки

Палачинки без млеко и брашно – Ви требаат 3 состојки

Направете вкусни палачинки без брашно и млеко.

Состојки:

  • 1 банана
  • 2 јајца
  • ½ лажички цимет

Подготовка:

  1. Се пасира бананата, се ставаат јајцата со цимет и се мати.
  2. Се печат подебели палачинки на тава со масло, како американски.