Желатинот е здрав и корисен – Вака му помага на телото

Желатинот е здрав и корисен – Вака му помага на телото

Желатинот го има во секоја продавница и најчесто се користи за десерти, а малкумина знаат дека е здрав и корисен.

Помага за болки во вратот, грбот, зглобовите и коските.

Го јакне и срцето и го прави тенот поубав.

Супер е за еластичност на тетивите и лигаментите.

Помага за цврсти коски.