Мравките ќе ги снема со зачин од 3 денари – Само ставете го ова дома

Мравките ќе ги снема со зачин од 3 денари – Само ставете го ова дома

Ако сакате да се решите од мравките кои први доаѓаат со топлото време, имаме домашен и корисен трик.
Тие не поднесуваат мирис на цимет.
Ставете цимет или стапчиња цимет по ќошевите дома или по терасата.
Верувајте нема да видите мравка.