Не поднесуваат само едно нешто – Ставете го на ќошињата дома и нема да видите мравка

Не поднесуваат само едно нешто – Ставете го на ќошињата дома и нема да видите мравка


Ако сакате да не видите мравка оваа пролет и лето, се што ви треба е трик од кујната.
Тие не поднесуваат мирис на нане.Ставете нане по ќошевите дома или во двор и верувајте ќе ги избрка.