Постојано има температурни шокови – Овие намирници помагаат на метеопатите

Постојано има температурни шокови – Овие намирници помагаат на метеопатите

Овие намирници го јакнат имунитетот и помагаат за да поминете полесно низ промените на времето.

Тука се брокулата и спанаќот, цитрусното овошје, кои изобилуваат со витамини А, Ц и Е.

Тука се и бадемите како извор на витамин Е.

Зелен чај и семки од сончоглед се исто така препорачливи.