Често забораваме на ова овошје – Помага за имунитет, слабеење и смирување на нервите

Често забораваме на ова овошје – Помага за имунитет, слабеење и смирување на нервите

Грејпфрутот е корисно и здраво овошје, кое често го забораваме и занемаруваме.

Позитивно влијае на расположението, дава енергија и смирува.

Не мора ни да се напомене колку витамин Ц има во себе.

Намалува и зголемен апетит, помага за слабеење и топење сало, помага за крвен притисок и сите проблеми со него и за најголемиот проблем денес – стресот.

Има и антибактериски дејства.