Само го вклучувате блендерот и се е готово: Смути полно витамини и енергија

Само го вклучувате блендерот и се е готово: Смути полно витамини и енергија

Направете смути за ден полн витамини и енергија.

Состојки:

  • 1 јаболко
  • 1 банана
  • 2 дл. млеко
  • 1 дл. јогурт
  • 1 лажица мед

 

Се меша се во блендер и се пие.