Бомба со витамини во чаша: Смути полно зеленчук

Бомба со витамини во чаша: Смути полно зеленчук

Направете вкусно витаминско смути со зеленчук.

Состојки:

  • 1 домат
  • 1 краставица
  • 3 листа марула
  • 1,5 шолји јогурт

Се сече се ситно, се сече и лупената краставица и се става се во блендер. Се мати и пие.