Ретко го јадеме ова овошје а многу помага – Заменува апче

Ретко го јадеме ова овошје а многу помага – Заменува апче

Ова овошје ретко ни текнува да го јадеме, а е многу здраво.
Се работи за боровинките кои многу помагаат.Ја подобруваат крвта, помагаат за анемија, за имунитет, за намалување ризик од срцеви заболувања, како и намалување притисок.

Пијте сок од боровинки и ќе чувствувате благодети.