Никако не го јадете ова овошје на празен желудник – Делува многу лошо

Никако не го јадете ова овошје на празен желудник – Делува многу лошо

Крушата е многу здраво и вкусно овошје но никако не треба да правите грешка со неа и да ја јадете на празен стомак.