За болки во коски, мускули, зглобови и воспаленија – Овој чај е лекот

За болки во коски, мускули, зглобови и воспаленија – Овој чај е лекот

Чајот од шипка е многу корисен и здрав и помага за многу состојби.

Ефикасен е за висок притисок, за воспаленија на телото и за болки и вкочанетост.

Помага и за обновување на рскавици, пијте барем една шолја на ден.