Шумско смути за старт на денот – здравје во чаша

Шумско смути за старт на денот – здравје во чаша

Направете вкусно смути за старт на денот или уживање.

Состојки:

  • 1 банана
  • 150 мл. сок од брусница
  • 4 лажици шумско овошје

 

 

Се става се во блендер и се пие.