Не се горете со фарби: Осветлете ја косата со најевтината намирница, помага и на црна коса

Не се горете со фарби: Осветлете ја косата со најевтината намирница, помага и на црна коса

Циметот е супер намирница која може да ја осветли косата, дури и најтемната.

Ви требаат 3 лажици цимет, 3 лажици мед и 5 лажици балсам за коса.

Се меша се и се нанесува маската за коса на сува и чиста коса.

Не ја тријте во темето никако, за да не добиете иритација на кожата.

Замотајте го делот каде ќе ставите маска со фолија и нека ви биде на глава 5-6 часа.

Потоа измијте.

Ова делува само на природна коса, а не веќе фарбана.