За болки, подуеност и тегоби во стомакот – не ви требаат апчиња туку ова

За болки, подуеност и тегоби во стомакот – не ви требаат апчиња туку ова

Ако имате проблем со стомакот, надуени сте и не може да ја регулирате столицата, ова е лек за вас.

Земете јаболков оцет. Оваа евтина намирница помага за слабеење и балансирање на цревната флора.

Борец е против бактерии и го олеснува одењето во тоалет.