Вака подгрејте пица да биде мека како душа – никако не го правете ова

Вака подгрејте пица да биде мека како душа – никако не го правете ова

Ако сакате да подгреете пица, таа да биде мека внатре, а крцкава горе, следете ги овие чекори.

Не користете микро никако, не користете ни масло или маргарин.

Земете тепсија или нешто тефлонско, па загрејте го во шпорет.

Ставете ја пицата и кога ќе се загрее, пак ќе има свеж вкус.

Внимавајте да не поцрни.