Спречува срцев удар и инфаркт – не сте се сетиле да направите ваков чај а многу помага

Спречува срцев удар и инфаркт – не сте се сетиле да направите ваков чај а многу помага

Најкорисниот чај за големи здравствени проблеми се прави од преградите на оревите.

Наместо да ги фрлите извадете неколку и сварете ги во вода како чај, па процедете.

Една шолја наутро помага против инфаркт, срцеви болести и срцеви проблеми.

Прочитај повеќе на Gotvi.mk:

Чај за желудникот – нема да имате мака

Чај кој лекува од сите болести и чисти од отрови

Чај против слабокрвност

Домашни чајни кекси

Чај од шумска јагода

Чај од леска – малкумина знаат колку лекува