Трик за месо од фолија – вака ќе биде меко и сочно

Трик за месо од фолија – вака ќе биде меко и сочно

Ако печете месо во алуминиумска фолија, ставете го парчето месо на сјајната страна на фолијата.

Убаво завиткајте го да не истече потоа маснотија или сок.

Истото направете го и со зеленчук.

Прочитај повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Зема кисела зелка и завитка пилешко месо

Оригинален старски рецепт за сарма

Нов вкус на сармата: Хроно сарма

Риба во сос од сенф

ВИДЕО РЕЦЕПТИ за посни пити, посни салати и риба

Малку време за деликатес: Риба полнета со компир

Поздрава е од што се мислеше – зошто да јадете риба често?

Вкусен риба деликатес од рерна

singlepost_text