Трик за сечење колачи, торти и пандишпан – вака нема да се распаднат

Трик за сечење колачи, торти и пандишпан – вака нема да се распаднат

Ако сакате брзо и лесно да исечете торта, без да ви се скршат парчињата, употребете мал трик.

Ножот пред сечење ставете го во врела вода.

Така потоа лесно ќе оди сечењето.

Прочитај поврзани Gotvi.mk рецепти:

ВИДЕО рецепт: Чоколадна бисквит торта која не се пече

Неговото височество: Топло – ладен колач

ВИДЕО: Рецепт за еклер чоколадна торта која не се пече

Брз колач со јаболка

Трилече – неверојатно вкусен домашен специјалитет

Најдобар рецепт за домашен чизкејк

Чоко кокос коцки

Остави Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*