Симбол на есента, здрави и вкусни: Вака правилно се варат костени

Симбол на есента, здрави и вкусни: Вака правилно се варат костени

Ако сакате да уживате во симболот на есента, костените, ви нудиме трикови како совршено да бидат сварени.

Ако се одлучите за варење, ставете ги плодовите во ладна вода, малку сол во неа.

Ситните костени се варат половина час, додека крупните околу еден час.