Вака правилно се чуваат кашкавалот и сирењето – нема да се исушат

Вака правилно се чуваат кашкавалот и сирењето – нема да се исушат

Кашкавалот и сирењето имаат посебно место во ладилникот и треба да се внимава на тоа, за брзо да не се исушат.

Треба да не се чуваат на најладниот дел од фрижидерот, бидејќи губат вкус.

Ставете ги на подолните полици.

Повеќе вести на Готви.мк:

Сигурно не сте пробале: Направете солени рафаело бомбици

Похован кромид со кашкавал – идеално мезе за со пиво

ВИДЕО: рецепт за потпечен полнет компир

Хот-дог шпагети: Одличен рецепт кој и дете може да го направи

Полнет ананас со ориз и пилешко

Полнети печурки по најдобар рецепт

singlepost_text