Колбасите никогаш веќе нема да испукаат – само извалкајте ги во ова

Колбасите никогаш веќе нема да испукаат – само извалкајте ги во ова

Сите го сакаме вкусот на колбасите, супер се за со пиво и компири, но најголемиот проблем е при готвењето.

Ако сакате да не ви пукаат и прскаат на сите страни, пред пржење во врело масло кратко ставете ги во врела вода и ставете ги во брашно.

Верувајте трикот успева.

Повеќе рецепти на Готви.мк:

Топли пирошки со сирење

Мини проја со фета

Појадок од стар леб

Леб кој не дебелее

Појадок во шолја

Појадок со кој ќе топите килограми

ВИДЕО рецепт: Леб со карамелизиран кромид

Ремек дело во кујната: Леб од банана

singlepost_text