Чоколадната глазура нема да ви пукне никогаш повеќе – има евтин трик

Чоколадната глазура нема да ви пукне никогаш повеќе – има евтин трик

Сите сакаме убави рецепти со чоколадо, но не ретко се случува чоколадната глазура да пука, па со тоа да го уништи изгледот на колачот или тортата.

Сепак, постои евтин и брз трик со кој ова нема да се случува повеќе.

Во сеуште врелата глазура ставете една лажица јогурт и верувајте нема да пука.

Повеќе десерти на Готви.мк:

Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома

Супер рецепт: Леден кафе колач

Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините

Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега

Направете чоко мус и гостите ќе ве обожаваат

ВИДЕО: Брз рецепт за некалоричен сладолед

 

singlepost_text