Со овој трик нема да ви остане неиспукана пуканка во тенџерето

Со овој трик нема да ви остане неиспукана пуканка во тенџерето

Можеби звучи чудно но пуканките ќе бидат поубави ако пред да ги испржите на врело масло, ги ставите зрната кратко во ладна вода.

Потоа избришете ги, па испукајте ги вообичаено.

Ќе испукаат сите до едно.

Повеќе десерти на Готви.мк:

Конечно: Највскуниот десерт за кој даваме куп пари: Еве како да го направите дома

Супер рецепт: Леден кафе колач

Нема веќе стоење до шпорет: Колач без печење, совршен за горештините

Ваков рецепт за сутлијаш немате пробано до сега

Направете чоко мус и гостите ќе ве обожаваат

ВИДЕО: Брз рецепт за некалоричен сладолед

Остави Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*