Нема да видите инсект или полжав во дворот – само ставете го ова

Нема да видите инсект или полжав во дворот – само ставете го ова

Ако сакате да се решите од здодевните инсекти и полжави во дворот, се што ви треба е талог од кафе.Имено, ставете го талогот до билките или пак на местата каде ви излегуваат најчесто полжави и инсекти и тие ќе избегаат од силниот мирис.

Навистина делува.

Повеќе трикови на Gotvi.mk:

Нема да видите молец дома

Решете се од мравките со две состојки

Никогаш нема да видите мравки дома

Со еден зачин нема да видите мува и комарец

Со ова овошје спасете се од инсекти