За највкусни торти: Трик со кој пандишпанот ќе биде свеж со денови

За највкусни торти: Трик со кој пандишпанот ќе биде свеж со денови

Сите сакаме да се насладиме со вкусни торти, а проблемот кај тортите е пандишпанот кој ако стои подолго време, се суши.Сепак, има решение и за овој проблем, особено ако не сте од типот на луѓе кои веднаш го јадат благото.

Под пандишпанот по печењето ставете неколку парчиња сечено јаболко, кое нема да дозволи тој да се исуши брзо.

Ова е многу ефикасно и евтино решение.

Прочитај повеќе Gotvi.mk рецепти:

Тече чоколадо, а врз него малини

Брзи корнфлекс корпи

Брзи пуслици

Алва торта

Баклава

Баклава со вишни

Трилече – неверојатно вкусен домашен специјалитет

singlepost_text