Видео: Модерна идеја за вапцање јајца – Сите ќе ви завидуваат

Видео: Модерна идеја за вапцање јајца – Сите ќе ви завидуваат

Фарбањето јајца за најголемиот христијански празник Велигден, може да биде и вистинска уметност и уживање.Освен традиционалните црвени и шарени јајца, може да направите и креативни јајца со неколку форми и црна боја.

Ова е вапцање на јајца со акрил, се е прикажано во видеото:

 

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?

ВИДЕО: Дали досега погрешно сме ги пржеле јајцата?

ВИДЕО: Шест одлични готварски трикови

ВИДЕО: Готварски трик – како одеднаш да излупите 3 варени јајца

Ги чувате јајцата на вратата од фрижидерот?

ВИДЕО: Ова се прави од картон од јајца