Видео: Ги завитка велигденските јајца во фолија – за посебна велигденска кошница

Видео: Ги завитка велигденските јајца во фолија – за посебна велигденска кошница

Некои фарбаат јајца, а некои гледаат да најдат полесен и оригинален начин за декорација.Вака се декорираат јајца со фолија.

Се е прикажано во видеото, сивата боја ќе одговара со вашите шарени јајца во кошницата.

 

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?

ВИДЕО: Дали досега погрешно сме ги пржеле јајцата?

ВИДЕО: Шест одлични готварски трикови

ВИДЕО: Готварски трик – како одеднаш да излупите 3 варени јајца

Ги чувате јајцата на вратата од фрижидерот?

ВИДЕО: Ова се прави од картон од јајца