Сите знаеме колку брзо пожолтува јаболкото откако ќе го пресечеме или гризнеме, ако не се изеде веднаш.
Сепак, постои еден трик.
Имено се што треба е да го стегнете јаболкото со ластиче и резултатот ќе биде дека нема да пожолти воопшто.
Сепак, постои еден трик.
Имено се што треба е да го стегнете јаболкото со ластиче и резултатот ќе биде дека нема да пожолти воопшто.
Прочитај повеќе вести:
Хороскопските знаци и храната – што треба да јадете, а која храна да ја избегнувате
Кое е омиленото јадење на принцот Чарлс?
Добра идеја – Фотографирајте храна на Instagram и бесплатно јадете каде сакате
ФОТО: Ѕирнете во Eqvita – ресторанот за здрава храна на Новак Ѓоковиќ
ВИДЕО: Драјв маркет – погледнете како ќе изгледа маркетот на иднината