Бананата нема да поцрни со овој трик

Бананата нема да поцрни со овој трик

Има еден трик за бананата да не поцрни кога ја ставате во овошна салата или во десерт, се што треба е на неа да додадете малку лимонов сок пред да ја ставите.

Вака нема да стане црна и да има изглед како да е стара.

Прочитај Gotvi.mk рецепти:

Диетално: Домашни брускети со домати и маслиново масло (видео)

Диетален појадок што ќе ве држи сити

ВИДЕО: Направете природен пијалок за слабеење од 4 состојки

Супер брз и вкусен домашен сос за хамбургер или пилешко

Многу вкусно – потпечена тава со пилешко месо и печурки

Кинеска кујна: Како да зготвите брокула со пилешко

Шарена тава со зеленчук и пилешко

Пилешко во кари сос

Пилешко со паста и песто сос

Одличен рецепт – Потпечено мешано месо со печурки