Чоколадна глазура за секој десерт – нема да пукне при сечењето

Чоколадна глазура за секој десерт – нема да пукне при сечењето

Направете чоколадна глазура за секој вид десерт.

Лесна е и брза, а нема да пукне ни случајно при сечењето.

Погледнете како се прави:

 

Прочитај поврзани Gotvi.mk рецепети:

Посна чорба која е неодоливо вкусна

ВИДЕО: Ги пресече доматите на пола и за неколку минути направи неодолив специјалитет

Специјалитет: Похoван и печен пилешки стек

Шлаг од јагоди – вистински пролетен специјалитет

Јапонски специјалитет – Сашими со димен лосос

Трилече – неверојатно вкусен домашен специјалитет

ВИДЕО рецепт: Нискокалоричен чоколаден сладолед

Чоколадна баклава