Додадете го ова во шеќерот и нема да се згрутчи никогаш повеќе

Додадете го ова во шеќерот и нема да се згрутчи никогаш повеќе

Ако имате проблем со згрутчување на шеќерот, се што ви треба е кришка лимон.

Ова особено важи за кафеавиот шеќер, кој повеќе се згрутчува, па во него само додајте кришка лимон и нема веќе да имате мака.

Ова навистина делува.

Цеца со нов албум, а ние ви откриваме што јаде за да има таква линија

На традиционален британски појадок со Џон Њуман

Кои се омилените јадења и пијалоци на Енрике Иглесијас?

ВИДЕО: Рецепт за органска маска за длабинска нега на оштетена коса

10 „убијци“ на вишокот калории

Како да ослабете според хороскопскиот знак?

Хороскопските знаци и храната – што треба да јадете, а која храна да ја избегнувате