ВИДЕО: Како да направите украсна спирала од јаболко

ВИДЕО: Како да направите украсна спирала од јаболко

Едноставна техника како да направите неверојатна украсна спирала или вртлог од јаболка. Сите ќе бидат воодушевени од оваа ваша техника.

Потребни ви се околу 2 минути. Еве како:

Повеќе кулинарски трикови за повкусни јадење прочитајте тука

Остави Коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*